Commissies

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (AkCie) helpt de Assessor Domus met het organiseren van diverse feesten. Zo zijn zij onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van het Paupergala, een vast succes in de pijlerperiode.

Almanakcommissie

De Almanakcommissie stelt jaarlijks een fraaie almanak samen, waarin zij de hoogtepunten van het afgelopen jaar belichten.

Alumnicommissie

De Alumnicommissie vormt de verbinding tussen Vidar en Stichting Oud-Vidar en zorgt daarnaast voor zichtbaarheid van Stichting Oud Vidar.

Beleids Advies Commissie (BAC)

De BAC ondersteunt het bestuur in de uitvoering van haar beleid. Daarnaast controleert de BAC de voortgang van het meerjarenplan en toetsen zij bestuursbesluiten aan beleid en meerjarenplan.

213450140-1107802656411059-5711373712735505304-n

Benefietcommissie

De Benefietcommissie organiseert jaarlijks enkele activiteiten om de maatschappelijke betrokkenheid van Vidar te onderstrepen.

Business Club Commissie (BCC)

De Business Club Commissie assisteert de Quaestor Domus bij de uitvoering van het acquisitieplan. Zo organiseren zij onder andere de jaarlijkse Business Club Borrel en zijn zij verantwoordelijk voor het jaarlijkse recruitmentdiner

Commissie van het Huisch (CIE)

De Commissie van het Huisch (CIE) is verantwoordelijk voor de bar en zorgt voor orde tijdens evenementen.

Competitiecommissie

De competitiecommissie ondersteunt de Assessor in het begeleiden van het competitieroeien. De competitiecommissie is verantwoordelijk voor de afroeiperiode.

whatsapp-image-2020-09-26-at-20-16-59

Competitie roeiadviescommissie

De competitie roeiadviescommissie ondersteunt de Assessor in het maken van beslissingen met betrekking tot het competitieroeien. De competitie roeiadviescommissie denkt onder andere mee over het plan om een club8+ op het water te leggen.

Congrescommissie

De Congrescommissie organiseert het jaarlijks terugkerende Februaricongres.

Meer info

CreaCie

De CreaCie houdt zich bezig met de aankleding van het pand. Zo maken zij onder andere de chill- en studieruimte een stukje gezelliger.

202221920-1094508594407132-1124401964363574552-n

DataCie

De DataCie houd zich bezig met de datagedreven kant van onze vereniging. Zo houden zij zich bezig met de Vidar website en de online almanak, en werken zij onder andere mee aan de Vidar Rowing analytics app.

Dichtgetikt

Dichtgetikt is hét studentenslotfeest van Tilburg georganiseerd door Olof, Plato en Vidar.

Meer info

DJ-commissie

De DJ-commissie is een commissie waar alle dj’s van Vidar inzitten. Zij verzorgen de muziek op grotere Vidar avonden.

Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie organiseert de maandelijkse eerstejaars OVA en onderneemt daarnaast andere activiteiten om de jaarband tussen de eerstejaars te versterken.

Facility Business Committee

De facility business committee helpt de Quaestor Domus bij het promoten van Vidar als externe locatie. Zo helpen zij onder andere bij het faciliteren van trainingskampen.

FinanCie

Ondersteund de Quaestor bij de uitvoering van financiële taken

Gulden Koksring

De Gulden Koksring verzorgt enkele diners op Vidar door het jaar heen. Zo koken zij tijdens het nieuwjaarsdiner, het varsitydiner en het diesdiner. 

Innovatief Vidar Commissie

De innovatief Vidar commissie houdt zich bezig met de verduurzaming van het pand, zo zijn zij nu bezig met een project om zonnepanelen op het pand te realiseren.

4e53ecc6-99da-46a6-9c9c-e9ee80924ca9

International Committee

This committee consists of internationals at Vidar. The aim is to bring the international and dutch students together through different initiatives. 

IC-bestuur en Introductiecommissie

Het IC-bestuur is verantwoordelijk voor de Lente Open Tijd, de TOP-Week en de daaropvolgende Open Tijd en Kennismakingstijd. Zij worden daarin ondersteund door de Introductiecommissie.

Kas Controle Commissie

De KC ondersteunt de Quaestor in haar functie-uitoefening en controleert daarnaast op regelmatige basis de financiën van de vereniging.

Kledingcommissie

De kledingcommissie ontwerpt kleding en gadgets, die de leden van Vidar vervolgens kunnen kopen.

img-8922

Kookcommissie

De Kookcommissie draagt op dinsdag en donderdag zorg voor een heerlijk diner voor de rest van de vereniging.

whatsapp-image-2018-07-31-at-14-43-34

Liederencommissie (LC)

De Liederencommissie (LC) assisteert de introductiecommissie tijdens de Kennismakingstijd en verzorgt daarna door het jaar heen diverse cantussen.

Marketingcommissie

De marketingcommissie houdt zich bezig met hoe Vidar zich beter op kan stellen naar buiten toe door het jaar heen.

Materiaaladviescommissie

De Materiaaladviescommissie (MAC) adviseert het bestuur bij belangrijke beslissingen betreft materiaal. Ze zijn samen met de Assessor Classicus verantwoordelijk voor het botenplan.

Materiaalcommissie

De Materiaalcommissie (Matcie) assisteert de Assessor Classicus bij het onderhouden van de vloot.

Move Commissie

De Move commissie is een commissie in samenwerking met Stichting Move. Samen met een klas van een Tilburgse basisschool gaan zij een project aan om de wijk te verbeteren.

whatsapp-image-2020-11-18-at-15-13-39

Ouderejaars Competitiecommissie

De ouderejaars competitiecommissie (OCC) ondersteunt de Assessor in het begeleiden van het ouderejaars competitieroeien. Zij zijn bezig met het opzetten van een traject voor ouderejaars competitieroeiers.

Promotiecommissie

De Promotiecommissies (PC en Roei-PC) assisteren het IC in de TOP-week. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe studenten kennis maken met alle aspecten van de vereniging. Daarnaast zijn zij door het jaar heen het gezicht van Vidar bij promotionele activiteiten.

Recover

De Commissie Verenigingsorgaan is verantwoordelijk voor de uitgave van het verenigingsorgaan: De Recover.

Renovacie

De renovacie helpt de Assessor Domus bij het verfraaien van het pand. Door het jaar heen hebben zij meerdere projecten om bepaalde ruimtes toffer te maken.

Roei Advies Commissie

De RAC adviseert het bestuur bij belangrijke beslissingen op roeigebied. Daarnaast oordelen zij samen met de Vice-Praeses en Assessor Classicus over bootaanvragen.

Skicommissie

De skicommissie organiseert de jaarlijkse Vidar wintersport.

Start to Row

De Start to Row commissie organiseert een lenteprogramma voor geïnteresseerden in de roeisport. In samenwerking met het sportcentrum en Fontys wordt dit lenteprogramma opgezet en leren geïnteresseerden in 6 weken de beginselen van het roeien. 

 

whatsapp-image-2021-09-21-at-15-01-51

Toer-, Regio-, Competitiecommissie

De TRC organiseert jaarlijks de ViLa en het Heineken NOOC Openingstoernooi en organiseren daarnaast diverse onderlinge wedstrijden voor de competitieroeiers.

whatsapp-image-2022-02-07-at-11-34-35

TUC-bestuur

Het TUC-bestuur organiseert de Tilburg University Cantus, de opening van het academisch jaar.

Meer info

Vidar Band

De Vidar Band zijn de muzikanten die Vidar rijk is. Zij spelen op verschillende Cantus en andere evenementen. Ook zorgen zij voor muziek bij het namiddagprogramma van de TOP-Week.

Vidar Top Crew

De Vidar Top Crew ondersteunt het bestuur, het IC en de Cie tijdens de TOP-Week. De VTC helpt bij het namiddag programma en tijdens de grote feesten.

Vidar Viral

Vidar Viral draagt zorg voor alle online promotie in twee teams: Design & Foto.  Team Design maakt o.a. posters maken door het jaar heen, maar ook al het promotiemateriaal voor de TOP- en Purple week. Team Foto maakt foto's en video's op alle grote evenementen en zorgt ervoor dat alle mooie momenten vastgelegd worden. 

47577436-480835382441126-466691374016626688-n

VideoCie

De VideoCie schiet videobeelden van onze vereniging op verschillende momenten. Zo maken zij een introfilmpje voor de topweek, en verzorgen zij ander promomateriaal zoals een filmpje voor de ZRB. 

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie ondersteunt de Vice-Praeses met uitvoerende taken en het organiseren van wedstrijd gerelateerde evenementen.

Word Lid! Commissie

De Word Lid! spant zich samen met leden van Olof en Plato in voor het actief laten worden van de Tilburgse student.

Meer info

wordlid

ZRB-bestuur

Het ZRBestuur organiseert een roeiwedstrijd op Vidar genaamd de ZRB.
Zij worden hierin ondersteund door de ZRBuddies.

Meer info

6-9 Commissie

De 6-9 Commissie zal zich komend jaar bezighouden met een vullend programma tussen 18:00u-21:00 op de dinsdag en donderdag voor bepaalde OVA's. Dit kunnen activiteiten zijn, zoals een spelletjesavond in huiskamersetting of een speciaalbierproeverij! Zo gek ze het zelf maar kunnen bedenken!

Bouw Bestuur

Het bouwbestuur houd zich bezig met de verbouwing van het pand. Zij werken samen met verschillende partijen om het pand en de faciliteiten van Vidar naar een hoger niveau te tillen! 

schermafbeelding-2020-01-07-om-10-14-04

NSRF-Congres

De NSRF-congres commissie houdt zich bezig met de organisatie van het jaarlijkse NSRF-congres. Wat jaarlijks door een andere studentenroeivereniging wordt gedaan. Voor het jaar 2022 (4 januari), ligt deze verantwoordelijkheid bij Vidar! 

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl