Trainingskampen

Al jaren ontwikkelt Vidar verschillende roeiers die concurreren op (inter)nationaal niveau, en met succes! In 2013 openden we ons nieuwe gebouw en vanaf dat moment verwelkomden we andere roeiteams om van onze faciliteiten gebruik te maken en te komen trainen. In de afgelopen jaren hebben we veel internationale verenigingen uit verschillende landen gehost, evenals verschillende nationale roeiteams.

Vidar biedt een afgelegen roeicentrum net buiten de stad Tilburg. Alles wat je nodig zou kunnen hebben, is ter plaatse beschikbaar, zodat je zonder afleiding kunt trainen. We hebben een van de slechts drie officiële twee kilometer banen in Nederland waarop vijf boten naast elkaar kunnen roeien, en de baan bevat 500 meter markeringen voor getimede trainingen. Roeiteams kunnen 15 kilometer ononderbroken roeien op extreem kalm water vanwege de bomen langs de oevers én het feit dat er nauwelijks commerciële scheepvaart is.

Het roeicentrum beschikt over een ultramoderne sportschool, met zestien roeimachines en andere fitnessapparatuur. Met een extra boothuis kunt u uw apparatuur opbergen
binnenshuis, en tussendoor kunt u ontspannen in onze chillruimte of dineren in de kantine.

 

Informatie

  • Het roeicentrum is door het NOC-NSF (Nederlands Olympisch Comité) beoordeeld met een B-status.
  • Een bungalowpark (De Beekse Bergen) grenzend aan de roeibaan, op loopafstand van Vidar, biedt uw bemanning accommodatie in de buurt van waaruit u de baan kunt zien.
  • Mogelijkheid om boten, lanceringen, fietsen en dergelijke te huren.
  • Een fietspad volgt het hele stuk water van waaruit je mooi kunt coachen.
  • Wij zijn flexibel en verzorgen alles wat mogelijk is voor u!

Voor vragen of als u een prijsofferte wilt aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bovendien kunt u onze brochure met aanvullende informatie hier downloaden.
Contact informatie:

We kijken ernaar uit u te hosten en u de best mogelijke ervaring te bieden!

Dit zie je niet

img-0806
dji-0018

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl