Roeihuizen

Vidarhuizen hebben een centrale plaats ingenomen binnen het verenigingsleven van de T.S.R. Vidar. Een tijd na de oprichting van Vidar besloten steeds meer Vidraten bij elkaar in huis te wonen. Vanaf 1979 ontstond met de oprichting van de Huijgensstraat de traditie om alleen met Vidraten een echt Vidarhuis te vormen.

In de jaren daarna vormden zich andere Vidarhuizen. Sommige huizen bleven bestaan andere verdwenen na verloop van jaren of wisselde van fysieke locatie. Op dit moment zijn er zes officiële Vidarhuizen in het centrum van Tilburg. De huizen variëren in grootte van vier tot negen bewoners.

De zogeheten Vidarhuizen worden enkel bewoond door leden van Vidar. Meestal gaat het om wedstijdroeiers of mensen die als wedtrijdcoach of stuur zich veel met het roeien bezighouden. Daarnaast zijn veel huisbewoners commissielid of bestuurslid. Naast de onderlinge gezelligheid binnenshuis en andere activiteiten binnen de vereniging organiseren de Vidarhuizen jaarlijks een groot schuimfeest op Vidar.

The Happy Family

Christiaan Huijgensstraat

Oppenheimers

Godfried Schalckenstraat 7

oppies
poststraat

Poststraat

Poststraat 36

Hesperenstraat

Koestraat

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl