Foto smoelenboek 32e almanak

Geplaatst op 04-10-2021  -  Categorie: Algemeen

Waerde leden,

 

Het is weer mogelijk om je nullenfoto in de almanak te laten vervangen voor een foto naar keuze! De kosten hiervoor zijn €10,-. Wil jij dus liever een mooie foto van jezelf in de almanak? Vul dan gauw dit formulier in en pak je shine!

 

Daarnaast is het nog steeds mogelijk een pagina te kopen in de almanak. Met 30 euro heb je al een halve pagina! En met 60 ekkies krijg je een hele pagina waarmee je jezelf, je ploeg of natuurlijk de liefde van je leven helemaal in het zonnetje kan zetten. Vul dus vliegensvlug dit formulier in als jij een pagina wilt opeisen! 

 

Even voor Jaar 021:

Jullie hebben er natuurlijk al over gehoord, maar bij deze nog een korte uitleg. Een almanak is een boek waarin van alles staat over een jaar, van commissies, tot disputen, tot ploegen, tot de aller aller nieuwste leden (ja, jullie staan er dus ook in!). 

Vergeet dus niet dat jullie hier natuurlijk ook kunnen laten zien hoe prominent jullie nu al zijn! Met je pijler ploegje, een ode aan jullie favoriete coaches, of gewoon om te laten zien hoe dichtgetikt je nu al bent. 

Verder staan achterin het boek foto’s van iedereen, deze foto is in eerste instantie je nullen foto. Mocht je dit niet fijn vinden of heb je gewoon echt een andere hele leuk foto van jezelf, kun je voor een klein bedrag van 10 euro deze foto vervangen door een foto naar keuze.

 

Met vriendelijke groet,
De 32e Almanakcommissie der TSR Vidar


T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl