Vidar als evenementenlocatie

Bij Vidar beschikken we over het grootste gebouw van alle roeiverenigingen in Nederland, en vanwege onze locatie buiten de stad en de vele ruimte is er van alles mogelijk. In het verleden hebben we regelmatig verenigingen ontvangen die bij ons op bijvoorbeeld eerstejaarsweekend komen, of die een spellendag voor grote groepen hebben georganiseerd. Partijen die u voorgingen zijn Asset, AEGEE Tilburg, de TOP voorbereidingsdagen (klik hier voor de aftermovie) en het lustrum van Tilburg University maar ook andere studentenroeiverenigingen als U.S.R. “Triton”, K.S.R.V. “Njord” en A.R.S.R. “Skadi”.

Mogelijke activiteiten variëren van het organiseren van een heel weekend inclusief ruimte om te slapen, tot aan een diner, feest of biercantus. Dit alles kan bij ons voor een studentenprijsje. Voor meer informatie over of uw activiteit bij ons plaats kan vinden, kunt u mailen naar: nretxe.[antispam].@tsr-vidar.nl

Wij ontvangen jaarlijks ook vele binnen- en buitenlandse roeiverenigingen op trainingskamp. Vidar beschikt over alle faciliteiten om deze tot in de puntjes voor u te kunnen organiseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de pagina training camps.

Word

 

lid!

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl