Evenementen

 

-

--

sam-3105 3

Oud Vidar borrel @ Vidar Heineken Afterparty

Ga voor één keer terug naar je Vidartijd en zorg dat je dit feestje niet mist!

Traditiegetrouw wordt de introweek door heel studerend Tilburg afgesloten op Vidar met de Vidar Heineken Afterparty. Misschien wel het mooiste feestje van het jaar! De datum voor komend jaar zal nog gecommuniceerd worden. Dit is voor ons, Oud Vidraten, dé uitgelezen kans om terug te gaan in onze studententijd. 

Vanaf 21.00 uur trappen we de borrel voor alle Oud Vidraten af in de borrelkamer van d'n TSR. We maken ons klaar om weer als vanouds los te gaan. Rond middernacht verwachten we heel studerend Tilburg en alle TOP en Purple kindjes en gaan we echt knallen! Misschien een leuke challenge om zelfs nog wat nieuwe leden in te schrijven! :)

Sinds een aantal jaar zijn we gewend kaartjes te kopen voor de Vidar Heineken Afterparty, maar Oud Vidraten/Baldrianen die deze avond voor 22.00 uur aanwezig zijn krijgen gratis toegang!


Wedstrijdkalender

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Afgelopen evenementen

Baldr trainingsdag 10-6-2018

Op zondag 10 juni vond de Baldr trainingsdag plaats. Maar liefst 25 Baldrianen reisden af naar Amstelveen om een dag fanatiek de wedstrijdsectie van Vidar te coachen. We begonnen met een training om 10:00 uur. Na een lekkere lunch volgde er om 14:00 uur een spar. De Baldr dag werd afgesloten met een borrel op een zonovergoten Bosbaan.

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl