Baldr fonds

Algemene Informatie

Baldr is in eerste instantie opgericht om geld in te zamelen voor de verbouwing van het pand. Het nieuwe pand werd in 2012 opgeleverd met als grootste uitbreidingen de botenloods, een botenhuis om (inter)nationale trainingsploegen te faciliteren en de nieuwe krachttrainingsruimte. Het initiatief werd zo’n succes dat er werd besloten om ook na de verbouwing van het pand door te gaan met Baldr. Op dit moment is het doel van Baldr om het roeien op Vidar te stimuleren en te professionaliseren. Dit doet Baldr onder meer door een bijdrage te leveren aan nieuwe boten, trainingskampen en coaching.

Afgelopen jaar is Baldr gefuseerd met Oud-Vidar. Alumni van Vidar hebben nu de keuze of ze voor een kleine bijdrage lid willen worden van Oud-Vidar of dat ze hun contributie willen doorbetalen en daarmee Baldriaan willen worden. Als Baldriaan krijg je updates via nieuwsbrieven en ben je welkom bij de Baldr-borrel op de slotwedstrijden en bij officiële gelegenheden zoals een botendoop. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom bij alle activiteiten die vanuit Oud-Vidar worden georganiseerd.

 

Nieuwsbrieven


Naam: Nieuwsbrief september 2017  Download
Type:
Grootte: 0 kB
 


Naam: Nieuwsbrief maart 2018  Download
Type:
Grootte: 0 kB
 


Naam: Nieuwsbrief juli 2018  Download
Type:
Grootte: 0 kB
 

Projecten en financieringen

Aanschaf motorboot

We zijn erg blij met de nieuwe motorboot die we door een bijdrage van €7.500 van Baldr hebben kunnen aanschaffen! Met deze nieuwe motorboot kunnen wedstrijdroeiers nog beter begeleid worden door hun (prof)coach. Bovendien kunnen op deze manier videobeelden gemaakt worden van hoge kwaliteit. Daarnaast zal de motorboot gebruikt worden door externe trainingskampen!

Aanschaf Baldr III

In 2017 werd de Baldr III aangeschaft, een nieuwe lichte 4-. Deze boot is bedoeld voor de lichte middengroep, om het development 4- veld mee te straten. Met de Baldr III heeft MGL weer een concurrerende boot en hebben Niek, Jester, Simon en Thomas deze boot al mogen gebruiken op de European University Championships in Servië.

Aanschaf Baldr II

In 2016 is de Baldr II gedoopt. Deze lichte dames 2x is aangeschaft om de vloot voor de op dat moment nog vrij nieuwe discipline uit te breiden. In deze boot is Amber Kraak samen met Anne-Marie van Nereus naar World Cup III in Poznan geweest en heeft ze op het WK U23 in Rotterdam een goude medaille behaald!

Brabant8+ naar Gwangju, Zuid-Korea

Vidar heeft samen met Theta zich in 2015 voorgenomen om een 8+ te vormen en zich daarmee te kwalificeren voor de Universiade in Gwangju, Zuid-Korea. Uiteindelijk heeft onder leiding van Diederik de Boorder de Brabant8+ met 6 Vidraten, 1 Skadinees en 2 Thetanen (roeier en stuur) een bronze medaille behaald. Baldr heeft dit project met financiering mede mogelijk gemaakt.

img-4027-600x400

Aanschaf Baldr I

De Baldr I is in 2015 gedoopt. Deze lichte 8+ was een welkome versterking voor de lichte vloot. De nieuwste lichte 8+ voor de Baldr I was al weer een aantal jaren oud en daarom was deze boot nodig om de vloot competitief te houden.

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 5
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
+31135421282
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl